Onze ambassadeurs

Wat onze klanten vinden

Margreeth en Geurt verbouwden in 2008 hun huis met Novo en dat ging naar volle tevredenheid!

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa's tot stadsappartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers, etc. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! Kijk ook eens op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.

pijl-top-down

 

 

Margreeth

Margreeth vertelt:

"Laat het woord verbouwen vallen op een feestje en je krijgt de meest verschrikkelijke verhalen over je uitgestort. Uiteenlopend van bouwers die hun afspraken niet nakomen, verkeerde berekeningen, niet passende materialen tot niet verschijnende werklui en failliete aannemers. Een verbouwing kost je niet alleen je relatie, maar ook heel veel tijd en geld. Een verbouwing valt dus gewoon altijd duurder uit PUNT !

We waren dus gewaarschuwd toen we aan de slag gingen met onze nieuw aangeschafte 2-onder 1 kap die zich nog geheel in jaren zeventig stijl bevond (inclusief schrootjes, spiltrap en bar) en nodig aangepast moest worden om een modern gezin met drie jonge kinderen te kunnen herbergen.

Na een vrijblijvende afspraak met één van de managers van Novo Bouw besloten wij met hen in zee te gaan. Zij werken met een echt unieke formule die inderdaad op die van IKEA lijkt. Door zelf een deel van het projectmanagement te doen en een groot deel van de inkopen in eigen hand te houden konden we de kosten drukken en zelf nauw betrokken blijven bij de verbouwing. Er moest een hoop gebeuren: sloopwerk, nieuwe badkamer en keuken, wandjes zetten, stucwerk, schilderwerk, vloeren leggen en elektra vernieuwen.

Op de afgesproken datum stonden er drie bonken op de stoep die al snel begonnen met het slopen en weer optuigen van ons nieuwe huis. Het vereist wel enige zelfdiscipline, een verbouwing op deze manier. Je kan dus echt het beste iedere dag even kijken hoe het ervoor staat, de juiste instructies geven en bijna iedere dag even boodschappen doen met of voor de werklui om bouwmaterialen en dergelijke te halen. Op deze manier konden we de kosten goed zelf reguleren. Je schaft het materiaal immers zelf aan en bepaalt daarmee zelf de prijs en kwaliteit. Heb je weinig tijd dan kunnen de managers tegen betaling bijspringen met projectmanagement en boodschappen doen, super handig!

De hele verbouwing is verder voorspoedig verlopen, op wat kleine dingen na (o.a. onverwacht paasreces). Op welk tijdstip we ook kwamen, er werd flink doorgewerkt, zo nodig zelfs tot 's-avonds laat. Ze hebben ons prima uit de brand geholpen met een "keukenprobleem". Door het uitzagen van een muur in de keuken kon de kastenwand half in de muur vallen zodat er meer loopruimte in de keuken overbleef. Er werd actief meegedacht, wat we zeer op prijs stelde.

Wat wij verder als heel prettig hebben ervaren is dat er iedere week gefactureerd werd. Zo krijg je niet aan het eind van de rit ineens een groot bedrag voor je kiezen. Hierdoor kun je beter de gemaakte uren controleren en zonodig bijsturen door bepaalde klussen (toch) zelf te doen.

Op deze wijze verbouwen is vooral voor "regel tante's (en ooms natuurlijk)" en de handige hobby klusser die een hoop zelf kan ideaal. Kortom een aanrader dus! "


pijl-top-down

 

Overige referenties - quotes

Aanbouw + complete verbouwing in Huizen

Geplaatst door Jeroen op 16 okt'14  |  9½ jaar actief op Marktplaats

Regie in eigen hand? Zelf bepalen wat voor soort materialen gebruikt worden? En niet constant discussies moeten voeren over 'meerwerk' of 'zo hadden we het niet afgesproken'? Kies dan voor Novo Bouw! Vakkundige mensen die kwaliteit leveren, flexibel zijn in de uitvoering, met je meedenken hoe de verbouwing het beste uitgevoerd kan worden en ze werken bovendien hard en effectief. De mannen van Novo hebben bij ons een nieuwe aanbouw neergezet plus de bestaande woning van begane grond tot aan de zolder volledig gerenoveerd. Van ruw bouw, elektra en CV tot aan stucadoor, schilder en timmerman, alle vaklieden zijn aanwezig en er is goed met ze te communiceren. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en raden Novo Bouw dan ook van harte aan!

Volledige renovatie van een villa in Soest

Geplaatst door van Dijk op 15 okt'14  |  5½ jaar actief op Marktplaats

Wij hebben een karakteristieke vrijstaande villa gekocht en is door de mannen van Novobouw in 4 maanden tijd met gemiddeld 4 werkmannen van verpaupering volledig naar moderne en nieuwe staat gerenoveerd. Ik kan Novobouw aan een ieder aanbevelen. De Slowaakse vakarbeiders zijn stuk voor stuk erg vakbekwaam en behulpzaam. Werken hard en zijn goed op elkaar ingespeeld. Juist door de werkzaamheden goed om elkaar af te stemmen gaan er weinig uren verloren. Zo is er de schilder, de timmerman, de tegelzetter, de loodgieter, de stucadoor, de electricien en de alleskunner. Bij restwerkzaamheden of nazorgwerkzaamheden schakelt Novobouw snel en zorgt ervoor dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.

Groet Martijn

Volledige renovatie in Gouda

Geplaatst door Erik op 26 mei '12  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn erg tevreden met Novo, bij mijn broer had ik al gezien hoe ze het huis aangepakt hadden dus voor ons een logische stap om met Novo in zee te gaan. Het is een zeer groot project geweest en Novo heeft hierin goed met ons meegedacht. Wijzigingen die wij wilden werden direct uitgevoerd, niets was een probleem. De ploeg die bij ons werkte daarover alle lof ze hebben het werkelijk geweldig gedaan!! Zelfs de bouw-inspecteur van de gemeente (vanwege een monumentaal pand) was onder in de indruk. Kwalitatief een hoogstandje. Wij zullen zeker weer Novo inschakelen voor een volgend project. De werknemers waren vriendelijk, correct, behulpzaam en de communicatie was prima!

Beste Erik, Wij hebben ook met veel plezier bij jullie in Gouda gewerkt net als vorig jaar bij je broer in Aalsmeer. Samen hebben wij van jullie monumentale pand een prachtige woning gemaakt. Veel plezier en wij staan voor jullie, jullie vrienden en familie klaar. Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander & Co.

Gehele verbouwing in Heemstede

Geplaatst door Sofie & Max op 15 mei '12  |  3½ jaar actief op Marktplaats

Na 3,5 jaar op IJburg hebben wij weer een nieuw "oud" huis gekocht in Heemstede. Novo had ons nieuwbouwhuis ook al heel netje afgebouwd.

Nu heeft Novo Bouw net onze 20er jaren woning in Heemstede helemaal verbouwd binnen de afgesproken tijd. Het team van Matej heeft goed werk afgeleverd en we zijn erg tevreden met het resultaat. De mannen werken hard en zijn prettig in de omgang. De geluidsoverlast werd keurig netjes met de buren besproken door Matej en dit werd erg gewaardeerd.

Het hele project ( muren wegbreken, trap verplaatsen, alle het leidingwerk, CV en electra vervangen, nieuw plafond, nieuwe badkamer geplaatst en alle muren prachtig gestuct, etc.) heeft 5 weken in beslag genomen en alle afgesproken wijzigingen zijn goed uitgevoerd.

Ze gaan razend snel en daarom is het wel erg belangrijk dat je alle materialen voor het sanitair in huis hebt voordat ze starten. Het maken van bouwtekeningen is ook essentieel zodat je geen onduidelijkheid krijgt over de uit te voeren werkzaamheden.

Een vriend en een collega zijn van plan om een woning aan te kopen die ook geheel gerenoveerd moet worden en ik heb Novo Bouw van harte aanbevolen!

Thanks guys

Sophie en Max

 Diverse verbouwwerkzaamheden in Amsterdam

Geplaatst door Laura K. op 13 mei '12  |  2 jaar actief op Marktplaats

Wij hebben twee keer in de afgelopen twee jaar een verbouwing laten uitvoeren door Novo Bouw en zijn zeer tevreden. Ze zijn van alle markten thuis. De eerste keer hebben we ze laten stuken & schilderen, de vloeren laten leggen (tegels en parket), de stopcontacten laten verplaatsen en de voorbereiding en afwerking van de keuken laten doen. De tweede keer ging het om een complete verbouwing van de badkamer, een ombouw om de verwarming en het inbouwen van een dakraam. De afwerking is netjes, en de communicatie verliep tijdens het hele proces prima. We hebben een aantal verschillende mannen over de vloer gehad, zij waren allen zeer professioneel, hardwerkend en sympathiek. Het is fijn dat je zelf zo nauw bij het project wordt betrokken.

verbouwing, badkamer in amsterdam

Geplaatst door lodivthof op 01 mei '12  |  2 maanden actief op Marktplaats

Terwijl ik zelf in Zuid Amerika verbleef heeft Novo mijn verbouwing vlekkeloos uitgevoerd met contact via e mail en Skype. De door mij op A4tjes getekende 2de badkamer en opsplitsing van een appartement werd uitstekend begrepen. Tot mijn verrassing kwam de uiteindelijke prijs zelf iets lager uit dan de inschatting vooraf. Niets dan lof en de volgende keer beslist weer met Novo.Bedankt Slavo, Peter en Alexander

 volledige renovatie in Muiden

Geplaatst door josdarnault op 30 apr. '12  |  5 jaar actief op Marktplaats

Novo Bouw heeft eind vorig jaar ons huis in Muiden volledig gerenoveerd. Het concept van Novo is perfect. Novo geeft je zelf de keus hoe je het wilt doen; wil je alles uitbesteden of wil je zelf een (grote) rol spelen.

Wij gaven de voorkeur om zelf de rol van projectleider te nemen en zelf (samen met de vaklui van Novo) de boodschappen te doen. Zij vulden de winkelwagen en wij betaalden de rekeningen. Wil je zelf de projectleiding doen dan moet je je gezicht wel regelmatig laten zien.

Wij kwamen bijna dagelijks langs om te kijken hoe het ging of als wij weer boodschappen moesten gaan doen.

De jongens die bij ons gewerkt hebben zijn allemaal vaklui en zijn bereid te maken wat en hoe wij het wilde hebben. Zij gaven ons ook adviezen hoe het beter kon. Geweldig vonden wij dat. Ook de nazorg was prima. Kortom wij zijn dik tevreden over Novo bouw!

Beste Jos & Lucky, Wij hebben ook met veel plezier bij jullie in Muiden gewerkt. De uitbouw is ism jullie architect en onze bouwkundige Florian en de werkmannen prachtig geworden. Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander & Co

Woning strippen en renoveren in Utrecht

Geplaatst door josvandinther op 09 apr. '12  |  2 jaar actief op Marktplaats

Kort en goed: zeer tevreden!

Het pand dat Novo voor mijn heeft opgeknapt betrof een oude en uitgewoonde stadswoning, die geheel moest worden gestript. Behalve dat moesten er grondige wijzigingen in het woningplan worden doorgevoerd: badkamer en keuken naar een andere verdieping, deur en raam maken in bestaande muren etc..

Doordat ik in het buitenland verbleef, heb ik voor de optie gekozen waarbij Novo zelf voor de materialen zorgde en niet zelden tamelijk cruciale beslissingen moest nemen om het werk voortgang te laten vinden; weliswaar wanneer nodig in overleg met mij, maar zonder dat ik erbij was. Niet ideaal, maar ik moet zeggen dat alles goed is verlopen. De adviezen die ik op afstand kreeg waren altijd weldoordacht en konden zonder uitzondering worden overgenomen. Het resultaat zag ik pas na afloop van de gehele klus. Zeer tevreden over. Duidelijk zorgvuldig en deskundig gewerkt. Nooit strakker stucwerk gezien of beter aangelegde elektra, om maar eens wat te noemen.

Bij een klus van dit formaat, had ik na afloop een hoop kinderziektes verwacht, maar die waren er hoegenaamd niet. Ik had een probleem dat na een klein half jaar optrad en waarvoor Novo zonder probleem iemand langs stuurde om het op te lossen. Top! Ik zou een volgende keer zonder meer weer met Novo in zee gaan en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Voorbereiding, uitvoering en nazorg allemaal dik in orde. En de prijs, niet te vergeten.

Beste Jos, Dank voor je positieve beoordeling! Wij staan voor je klaar als je weer iets koopt :-) Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander, Miro & Co

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066