Onze ambassadeurs

Wat onze zakelijk klanten vinden

Lutske liet eerst haar huis en daarna haar restaurant verbouwen!

Nadat Novo haar woning tot volle tevredenheid had verbouwd vroeg Lutske het bedrijf om ook haar nieuwe restaurant grondig te renoveren: "Onze ervaringen met de mensen van Novo waren zo goed dat ik niet lang hoefde te zoeken naar een ondernemer die mijn restaurant een heel nieuw uiterlijk moest geven. In de tijd dat ons huis werd verbouwd is er een goede verstandhouding ontstaan met niet alleen de vaklui die het uitvoerende werk deden, maar ook met de managers die ons uitstekend hebben begeleidt.


a15-logo-zwarte-tekst
pijl-top-down

 

 

Margreeth

Lutske vertelt:

Omdat het restaurant dat ik wilde openen gevestigd was in een zeer slecht onderhouden pand was het een gigantische klus om het om te vormen tot wat ik voor ogen had: mijn eerste eigen zaak. Het moest een lichte en open ruimte worden, waar mijn gasten niet alleen konden genieten van onze culinaire hoogstandjes maar ook van de ambiance. Genoeg ruimte voor een open, moderne keuken, spoelkeuken en bergruimte en niet te vergeten een strakke afwerking.

Omdat de etage boven de bedrijfsruimte woonruimte is, konden de jongens van Novo prima terecht. De kosten van de verbouwing konden we op deze manier wat drukken en de jongens vonden het fantastisch om hun eigen woning te hebben. Boven eten, slapen en ontspannen. De trap af en hup, meteen hard aan het werk. Bovendien is de woonruimte boven ook meteen aangepakt, zodat ik die kon verhuren later. Ze maakten lange dagen en werkten hard door. Ik heb in de tijd dat de verbouwing duurde veel verschillende gezichten gezien, maar allemaal waren het vakbekwame doorwerkers. De ene sprak beter Engels of Duits dan de ander, maar de communicatie ging altijd goed. Bovendien is er nog altijd Google Translate om je uit de brand te helpen, wat meteen kan zorgen voor hilarische momenten – want hilarische vertalingen.

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat er tijdens zo'n groot project behalve successen ook dompers zijn. Vergunningen die vertraging opliepen, vloeren die slechter bleken dan gedacht... Ik moet eerlijk zeggen dat mede door het enthousiasme en het optimisme van Novo (zowel van de managers als van de werklui!) ik nooit bij de pakken neer heb gezeten. Elk probleem word aangepakt, van alle kanten bekeken en adequaat opgelost. Dat meedenken is zo waardevol tijdens een renovatie. Het vakwerk van Novo heeft me diverse malen versteld doen staan, letterlijk alles moest nieuw in het pand: van de aanleg van elektriciteit tot het plaatsen van een stalen constructie. Voor elke discipline hadden ze een goede expert in huis.

Na een paar jaar draait mijn restaurant, ondanks wat tegenwind van de crisistijd, hartstikke lekker. Mooie vermeldingen op Iens en in restaurantgids Lekker. Ik denk nog vaak terug aan de succesvolle samenwerking met Novo als ik in mijn restaurant gasten ontvang die me meteen complimenteren met mijn prachtige zaak."


pijl-top-down

 

Overige referenties - quotes

Volledige renovatie in Gouda

Geplaatst door Erik op 26 mei '12  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn erg tevreden met Novo, bij mijn broer had ik al gezien hoe ze het huis aangepakt hadden dus voor ons een logische stap om met Novo in zee te gaan. Het is een zeer groot project geweest en Novo heeft hierin goed met ons meegedacht. Wijzigingen die wij wilden werden direct uitgevoerd, niets was een probleem. De ploeg die bij ons werkte daarover alle lof ze hebben het werkelijk geweldig gedaan!! Zelfs de bouw-inspecteur van de gemeente (vanwege een monumentaal pand) was onder in de indruk. Kwalitatief een hoogstandje. Wij zullen zeker weer Novo inschakelen voor een volgend project. De werknemers waren vriendelijk, correct, behulpzaam en de communicatie was prima!

Beste Erik, Wij hebben ook met veel plezier bij jullie in Gouda gewerkt net als vorig jaar bij je broer in Aalsmeer. Samen hebben wij van jullie monumentale pand een prachtige woning gemaakt. Veel plezier en wij staan voor jullie, jullie vrienden en familie klaar. Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander & Co.

Gehele verbouwing in Heemstede

Geplaatst door Sofie & Max op 15 mei '12  |  3½ jaar actief op Marktplaats

Na 3,5 jaar op IJburg hebben wij weer een nieuw "oud" huis gekocht in Heemstede. Novo had ons nieuwbouwhuis ook al heel netje afgebouwd.

Nu heeft Novo Bouw net onze 20er jaren woning in Heemstede helemaal verbouwd binnen de afgesproken tijd. Het team van Matej heeft goed werk afgeleverd en we zijn erg tevreden met het resultaat. De mannen werken hard en zijn prettig in de omgang. De geluidsoverlast werd keurig netjes met de buren besproken door Matej en dit werd erg gewaardeerd.

Het hele project ( muren wegbreken, trap verplaatsen, alle het leidingwerk, CV en electra vervangen, nieuw plafond, nieuwe badkamer geplaatst en alle muren prachtig gestuct, etc.) heeft 5 weken in beslag genomen en alle afgesproken wijzigingen zijn goed uitgevoerd.

Ze gaan razend snel en daarom is het wel erg belangrijk dat je alle materialen voor het sanitair in huis hebt voordat ze starten. Het maken van bouwtekeningen is ook essentieel zodat je geen onduidelijkheid krijgt over de uit te voeren werkzaamheden.

Een vriend en een collega zijn van plan om een woning aan te kopen die ook geheel gerenoveerd moet worden en ik heb Novo Bouw van harte aanbevolen!

Thanks guys

Sophie en Max

 Diverse verbouwwerkzaamheden in Amsterdam

Geplaatst door Laura K. op 13 mei '12  |  2 jaar actief op Marktplaats

Wij hebben twee keer in de afgelopen twee jaar een verbouwing laten uitvoeren door Novo Bouw en zijn zeer tevreden. Ze zijn van alle markten thuis. De eerste keer hebben we ze laten stuken & schilderen, de vloeren laten leggen (tegels en parket), de stopcontacten laten verplaatsen en de voorbereiding en afwerking van de keuken laten doen. De tweede keer ging het om een complete verbouwing van de badkamer, een ombouw om de verwarming en het inbouwen van een dakraam. De afwerking is netjes, en de communicatie verliep tijdens het hele proces prima. We hebben een aantal verschillende mannen over de vloer gehad, zij waren allen zeer professioneel, hardwerkend en sympathiek. Het is fijn dat je zelf zo nauw bij het project wordt betrokken.

verbouwing, badkamer in amsterdam

Geplaatst door lodivthof op 01 mei '12  |  2 maanden actief op Marktplaats

Terwijl ik zelf in Zuid Amerika verbleef heeft Novo mijn verbouwing vlekkeloos uitgevoerd met contact via e mail en Skype. De door mij op A4tjes getekende 2de badkamer en opsplitsing van een appartement werd uitstekend begrepen. Tot mijn verrassing kwam de uiteindelijke prijs zelf iets lager uit dan de inschatting vooraf. Niets dan lof en de volgende keer beslist weer met Novo.Bedankt Slavo, Peter en Alexander

 volledige renovatie in Muiden

Geplaatst door josdarnault op 30 apr. '12  |  5 jaar actief op Marktplaats

Novo Bouw heeft eind vorig jaar ons huis in Muiden volledig gerenoveerd. Het concept van Novo is perfect. Novo geeft je zelf de keus hoe je het wilt doen; wil je alles uitbesteden of wil je zelf een (grote) rol spelen.

Wij gaven de voorkeur om zelf de rol van projectleider te nemen en zelf (samen met de vaklui van Novo) de boodschappen te doen. Zij vulden de winkelwagen en wij betaalden de rekeningen. Wil je zelf de projectleiding doen dan moet je je gezicht wel regelmatig laten zien.

Wij kwamen bijna dagelijks langs om te kijken hoe het ging of als wij weer boodschappen moesten gaan doen.

De jongens die bij ons gewerkt hebben zijn allemaal vaklui en zijn bereid te maken wat en hoe wij het wilde hebben. Zij gaven ons ook adviezen hoe het beter kon. Geweldig vonden wij dat. Ook de nazorg was prima. Kortom wij zijn dik tevreden over Novo bouw!

Beste Jos & Lucky, Wij hebben ook met veel plezier bij jullie in Muiden gewerkt. De uitbouw is ism jullie architect en onze bouwkundige Florian en de werkmannen prachtig geworden. Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander & Co

Woning strippen en renoveren in Utrecht

Geplaatst door josvandinther op 09 apr. '12  |  2 jaar actief op Marktplaats

Kort en goed: zeer tevreden!

Het pand dat Novo voor mijn heeft opgeknapt betrof een oude en uitgewoonde stadswoning, die geheel moest worden gestript. Behalve dat moesten er grondige wijzigingen in het woningplan worden doorgevoerd: badkamer en keuken naar een andere verdieping, deur en raam maken in bestaande muren etc..

Doordat ik in het buitenland verbleef, heb ik voor de optie gekozen waarbij Novo zelf voor de materialen zorgde en niet zelden tamelijk cruciale beslissingen moest nemen om het werk voortgang te laten vinden; weliswaar wanneer nodig in overleg met mij, maar zonder dat ik erbij was. Niet ideaal, maar ik moet zeggen dat alles goed is verlopen. De adviezen die ik op afstand kreeg waren altijd weldoordacht en konden zonder uitzondering worden overgenomen. Het resultaat zag ik pas na afloop van de gehele klus. Zeer tevreden over. Duidelijk zorgvuldig en deskundig gewerkt. Nooit strakker stucwerk gezien of beter aangelegde elektra, om maar eens wat te noemen.

Bij een klus van dit formaat, had ik na afloop een hoop kinderziektes verwacht, maar die waren er hoegenaamd niet. Ik had een probleem dat na een klein half jaar optrad en waarvoor Novo zonder probleem iemand langs stuurde om het op te lossen. Top! Ik zou een volgende keer zonder meer weer met Novo in zee gaan en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Voorbereiding, uitvoering en nazorg allemaal dik in orde. En de prijs, niet te vergeten.

Beste Jos, Dank voor je positieve beoordeling! Wij staan voor je klaar als je weer iets koopt :-) Met vriendelijke groeten van het Novo team Matej, Florian, Peter, Alexander, Miro & Co

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066