Articles in Category: Tips per vertrek

Woonkamer advies

De muur
De strak gestuukte muur is weer terug van weggeweest! Lange tijd kregen granol en andere spachtelputz en (spuit)spac varianten de voorkeur. Initieel als afwisseling en omdat het verkocht werd als hoogwaardiger dan vlak stukwerk, maar later in de 90er jaren vaak ook omdat er goedkopere varianten op de markt kwamen. Juist die goedkopere varianten hebben veel mensen doen inzien dat dit ook niet alles is en hebben de terugkeer van de klassieke strak gestuukte muur in gang gezet. Dat is dan ook direct het voordeel van strak stuken: het is tijdloos en eigenlijk altijd goed. Bovendien gemakkelijk bij te werken (bij granol praktisch onmogelijk) en over te verven (eventueel in de kleur van het moment), iets wat bij granol ook niet gaat.

Slaapkamer advies

Indeling slaapkamer

Denk goed na hoe u uw slaapkamer wilt inrichten. Als u namelijk weet hoe u wilt liggen (met het hoofd naar welke kant? Juist naar het raam of de deur?) dan kan de rest van de slaapkamer gemakkelijk worden ingevuld. U weet dan waar u uw nachtkastjes wilt en dus dat u daar stopcontacten wilt en op welke hoogte. Ook weet u dan waar u de tv zou willen hebben en dus het tv-aansluitpunt.

Keuken advies

Regelmatig plaatst Novo keukens voor klanten, maar dat heeft niet onze voorkeur. Zeker als u van plan bent een hoogwaardige kwaliteitskeuken te plaatsen. Wij raden dan altijd aan om ervoor te zorgen dat de leverancier waar u de keuken koopt hem ook te laten plaatsen. Alle verantwoordelijkheid ligt dan bij één partij en heeft u zekerheid dat u nooit van het kastje naar de muur gestuurd kan worden. (Kunt u zich voorstellen wat de keukenverkoper zal zeggen als de oven het niet doet nadat Novo die geplaatst heeft?)

Badkamer advies

Voor veel mensen is de badkamer een belangrijke ruimte in het huis. Het is de plek bij uitstek om je te verfrissen, verzorgen, ontspannen en verwennen. We brengen er op een dag dan wel niet veel tijd door, maar het moet toch een ruimte zijn die bovenal comfortabel is. Ook al heeft u weinig ruimte, met een slimme indeling kan de badkamer toch voldoen aan al uw wensen.

WC advies

Een zwevend toilet is niet alleen fraai om te zien, maar biedt ook de mogelijkheid om het gemakkelijk schoon te houden (met name onder het toilet) en is dus zeer hygiënisch.

Zolder advies

Creëren van kamers
Vaak wordt er met een zolder niet veel meer gedaan dan wat dozen met oude rommel bewaren. Eigenlijk is dat zonde! Novo kan u helpen om uw zolder om te toveren tot een volwaardige leefruimte door het creëren van kamers.

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066